Parusan – tratament impotriva caderii parului

Poate deja stiti cateva lucruri despre Parusan, este o solutie pentru barbati care incep sa cheleasca. Cu toate ca alopecia este mai des intalnita in randul barbatilor, acest lucru nu inseamna ca femeile sunt scutite de aceasta problema, ba din contra. Aceasta problema nu este raspindita atat de mult si in randul femeilor dar nu trebuie sa va faceti griji pentru ca exista anumite produse care sunt special create pentru stoparea caderii parului.

Printe multimea de produse din aceasta categorie puteti sa gasiti si produsul numit Parusan despre care vom discuta in acest articol. Este un sampon care vine intr-un flacon de 200 ml si este indicat pentru utilizarea zilnica, din acest motiv puteti sa stati linistit ca nu veti putea abuza de el si sa va apare efecte secundare.

Ce ingrediente contine Parusan ?

Parusan este compus din trei ingrediente principale si anume, biotina, vitamina E si L-arginina care toate sunt responsabile pentru intarirea firului de par si a scalpului. De altfel biotina este cunoscuta si sub numele de vitamina H care este eficienta si in ameliorarea si tratarea a mai multor probleme printre care si unele legate de par si scalp.

Biotina actioneaza in sensul stimularii cresterii parului si intarzie caderea lui. L-arginina este un aminocid exact ca biotina care este utilizat in mai multe probleme printre care si aceasta legata de caderea parului. Vitamina E este folosita in combinatie sau singura pentru a incetini imbatranirea corpului, din acest motiv este folosita si pentru caderea parului.

Este folosita pentru ca ajuta direct la incetinirea procesului de imbatranire a folicului parului si pastreaza o perioada mai lunga a acestuia pe scalp.

Beneficii si mod de utilizare Parusan

Parusan este indicat si potrivit utilizarii zilnice, dar puteti sa il folositi impreuna sau in locul samponului dumneavoastra atunci cand va spalati pe cap. Daca il veti utiliza zilnic si de obicei nu va spalati atat de des poate duce la deshidratarea scalpului, iar acest lucru poate sa aduca la alte probleme.

Parusan actioneaza direct pe trei planuri astfel va stimuleaza circulatia la nivelul scalpului si favorireaza hranirea pielii cu subsante nutritive si in acelasi timp opreste caderea parului si accelerea cresterea lui. Cu alte cuvinte acest produs actioneaza pe toate nivelurile pentru a rezolva problema caderii parului.

Daca observati ca parul dumneavoastra cade tot mai des decat ar fi normal trebuie sa va adresati medicului deoarece aceasta problema poate fi un simptom al unei boli mai grave. Daca aceasta problema este eliminata dupa vizita la doctor nu va mai ramane decat sa folositi samponul Parusan. Pentru ca rezultatele sa fie vizibile acest produs trebuie folosit o perioada mai lunga si in mod constant, deoarece produsul are nevoie de timp sa actioneze.

Pentru un efect mai rapid si mai amplu trebuie ca stilul de viata sa fie unul cat mai sanatos si echilibrat, cu mese regulare si cat mai sanatoase si sa nu abuzati de unele substante precum tutunul, cafeaua si alcoolul.

Pareri despre Parusan

In primul rand sa lasam la o parte parerile despre Parusan pe care le auziti la televizor sau le cititi pe siteul oficial.

Haideti cei care ati incercat Parusan sa lasati un comentariu despre parerea voastra despre acest produs. Este acest produs un tratament eficient impotriva caderii parului si cat timp trebuie folosit pentru rezultate vizibile?

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *