Pareri Citromicina 30ml BIONOVATIV

Din mediul online am aflat ca parerile despre produsul Citromicina Bionovativ sunt foarte bune ceea ce inseamna ca este indicat sa luati si dumneavoastra in calcul utilizarea sa pentru a va bucura de toate beneficiile si avantajele propuse. Despre acest produs, putem spune ca reprezinta de fapt un extract glicerinic din sambure de grapefruit 100 % natural, ce va poate oferi posibilitatea de a va bucura de o stare de sanatate mult mai buna. De asemenea, acest produs nu contine solventi sintetici, sau adaosuri chimice, fiind obtinut din plante proaspete. Acest extract de samburi de grapefruit este considerat de fapt cel mai puternic antibiotic si antiviral din lume, acesta fiind unul din motivele pentru care este atat de apreciat iar parerile sunt mereu pozitive. Pe de alta parte, acest produs are un spectru larg de actiune si poate distruge pana la 800 de tulpini ale bacteriilor. Printre aceste tulpini le putem aminti si pe cele mai rezistente la antibioticele de sinteza, Citromicina Bionovativ jucand un rol important in combaterea lor.

Modul de utilizare al produsului este unul simplu, ceea ce inseamna ca pentru copii de peste 2 ani sunt recomandate 3 – 5 picaturi in apa de 1 – 3 ori pe zi. Pentru adulti se recomanda 7 – 10 picaturi in apa de 1 – 3 ori pe zi. Printre actiunile fiziologice ale produsului, putem aminti ca este cel care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si la mentinerea unei microflore echilibrate la nivelului tubului digestiv si a pielii. Referitor la uzul intern, puteti lua in calcul utilizarea produsului pentru calculi renali, infectii urinare, e-coli, klebsiella sau stafilococ auriu. Referitor la bolile renale, putem spune ca se administreaza cate 15 picaturi de cate 3 – 4 ori pe zi, utilizand un suc proaspat stors din pulpa de grapefruit. Acest suc, este de fapt cel care alcalinizeaza pe termen scurt urina, ceea ce duce la o eficienta mult mai mare din punct de vedere antibiotic. De asemenea, aceasta combinatie de suc si extract este cea care previne formarea calculilor la rinichi, fiind recomandata chiar si in cazul persoanelor ce s-au operat de calculoza. In acest sens, vor fi prevenite in cel mai eficient mod recidivele. Acest extract de grapefruit, este cel care poate distruge toate tipurile de bacterii ce produc infectii reno – urinare.

Va recomand cu incredere Citromicina 30ml BIONOVATIV de pe siteul Vegis – Reducere 16% prin acest link

Produsul Citromicina Bionovativ poate fi utilizat si pentru eliminarea metalelor grele, fiind demonstrat faptul ca extractul acestor seminte poate inhiba actiunea nociva a multor ierbicide sau insecticide, ce pot ajunge in alimente sau apa. Acesta este si motivul pentru care sunt recomandate curele de 2 – 3 saptamani cu seminte de grapefruit, acestea avand un efect detoxifiant pentru persoanele ce traiesc intr-un mediu poluat sau care consuma hrana din agricultura de tip industrial. Pe de alta parte, acest produs ofera beneficii multiple, in ceea ce priveste prevenirea unor toxinfectii alimentare sau enterocolita. Astfel, de la primele semne ale infectiilor digestive, printre care putem aminti diareea, febra sau spasmele digestive, este recomandat consumul picaturilor de extract de seminte de grapefruit din patru in patru ore. Apoi, pentru stabilizarea tranzitului intestinal se poate administra un carbune medicinal.

Citromicina Bionovativ poate fi utilizata de asemenea si in cazul aparitiei amigralitelor umflate, bronsita, tuberculoza, laringita si pneumonie. In cazul bronsitei, amigdalitei si a tuberculozei se utilizeaza acest extract in continuarea unui tratament pentru aceste afectiuni. Pe de alta parte, sunt recomandate si aromatizarile cu uleiuri volatile, cele mai indicate in acest sens, fiind uleiurile din coaja de grapefruit, din fructe de cuisoare sau arbore de ceai. Produsul se poate utiliza si pentru rinita sau sinuzita, avand un efect antiviral, pentru gripa, fiind adjuvant in HIV si in hepatita virala. Astfel, de la primele simptome ale infectiilor gripale se administreaza extractul de grapefruit, iar rezultatele vor fi vizibile imediat. In ceea ce priveste utilizarea, este indicat sa aveti in vedere si faptul ca exista anumite precautii si contraindicatii. Acest lucru inseamna ca nu va trebui sa lasati acest produs la indemana copiilor mici si trebuie consumat inainte de data inscrisa pe ambalaj. Este necesar sa pastrati produsul bine inchis, ferit de umiditate si de caldura. Totodata acest produs, reprezinta un supliment alimentar si nu va trebui sa inlocuiasca un regim alimentar variat si echilibrat, sau un mod de viata sanatos. Este indicat sa aveti in vedere aceste chestiuni pentru a consuma corect produsul.

Tara de origine a acestui produs este Romania, fiind indicat sa luati in calcul consumul lui pentru a va bucura de prevenirea unor afectiuni. Cu siguranta veti fi si dumneavoastra impresionati de tot ceea ce poate oferi acest produs, fiind recunoscut pentru beneficiile sale. Acesta este si motivul pentru care parerile despre Citromicina Bionovativ sunt foarte bune si multe persoane opteaza pentru achizitionarea sa. Pe de alta parte, pretul de achizitie este unul foarte avantajos, ceea ce inseamna ca nu va trebui sa cheltuiti sume prea mari de bani pentru a intra in posesia sa. Raportul calitate – pret este unul foarte avantajos. Avand in vedere toate aceste chestiuni, este indicat sa optati pentru acest produs, deoarece numai in aceste conditii va puteti mentine mereu starea de sanatate in parametri optimi. Persoanele ce au facut deja acest lucru sunt pe deplin multumite, acesta fiind si motivul pentru care parerile lor sunt mereu pozitive si pot recomanda si altor persoane acest produs.

Va recomand cu incredere Citromicina 30ml BIONOVATIV de pe siteul Vegis – Reducere 16% prin acest link

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *