Ce parfumuri cumparam vara?

Cateva sfaturi pentru ce parfumuri sunt potrivite pentru o vara calduroasa. Daca te respecti cand se apropie vara trebuie sa iti schimbi parfumul deoarece temperaturile foarte ridicate ne obliga sa alegem alte arome decat cele in sezonul rece. Mai jos ai un mic ghid despre parfumurile de vara care trebuie sa fie proaspete, usoare si discrete.

Schimbarea anotimpului pentru mine este tot timpul un motiv de bucurie. Cum se incalzeste putin, deja incep sa cutreir magazinele in cautarea unor noi parfumuri, si recunosc ca imi place sa experimentez tot timpul parfumuri noi. Sunt unele femei care folosesc acelasi parfum pentru o perioada mai lunga de timp, nu este o greseala, atat timp cat acel parfum este adecvat anotimpului in care il foloseste.

Vara trebuie sa folositi parfumuri cu note acvatice, florale sau citrice.

Daca va hotarati intr-un final sa mergeti la cumparaturi, sfatul meu este ca inainte de asta sa va faceti o idee despre parfumuri pe un site ca acesta EsenteParfumuri unde gasiti pareri despre toate parfumurile pentru femei si barbati. Oferta pentru parfumuri este una foarte variata si anume: arome acvatice, cu efect foarte revigorant, cu arome floralem, care sunt relaxante si proaspete si unele extrem de feminine.

Trebuie sa stiti cand alegeti parfumul de vara ca mirosurile foarte dulci si puternice pot deranja iar din acest motiv este important sa alegeti un parfum discret. Chiar mai mult de atat unele persoane pot avea dureri de cap sau senzatii de greata daca stau mai mult timp in preajma unui parfum cu miresme intense.

Un alt sfat important pentru vara, care defapt este si o regula si anume, sa nu lasati „dara” de parfum in urma voastra. Nu este deloc feminin si elegant.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *