Care-i faza cu sexul la matineu ?

Conform sondajelor efectuare, sexul de dimineata ar fi bun pentru o multitudine de boli. Intareste tonusul, te face mai agil in ziua respectiva, te ajuta sa fii mai frumos, te ajuta la pitpalac si de ce nu, iti poate aduce noroc. Cred c-ar fi indicat ca dupa o partida de sex facuta imediat cum s-a crăcănat de ziua sa te duci sa bagi la loto sau sa joci la ruleta, cine stie, poate ai noroc . N-am facut eu statisticile astea, le-au facut cercetatorii de la marile universitati ale lumii.

Eu am o singura nelamurire: sexul asta facut dimineata este bun imediat cum te trezesti ? Adica sa-l faci pana sa te dai jos din pat ? Ca atunci apar cateva neplaceri:

  • de dimineata iti pute gura. mai ales daca ai dormit mult, gen vreo 10-12 ore. daca mai esti si fumator, se duce dracu’ tot preludiul. este fix moartea pasiunii. unde mai pui ca saliva din gura este cleioasa, scarboasa, este consistenta, ca o pasta. eu nu gasesc nimic excitant in treaba asta.
  • de dimineata iti vine sa te pişi. este o nevoie fiziologica perfect normala, doar ai dormit 8 ore, iar o pardida de sex nu cred c-ar fi recomandata. la fel de mare este posibilitatea ca de diminteata sa-ti vina sa te caci. credeti-ma, nimeni nu vrea sa faca sex si sa se gandeasca ce bine ar fi sa stea pe w.c.

Cam astea ar fi. Deci, daca partida aia de sex ce se vrea revigoranta se petrece imediat ce-ai deschis ochii, in 90% din cazuri se va transforma intr-un fiasco total. In rest, numa’ bine.

  • Andrei

    nu zice nimeni “imediat ce ai deschis ochii”. toată kestia e că timp de 30-60 de minute (variabil) de la trezire corpul este încă în stare somnolentă, deci cel puţin teoretic preludiul poate fi mai lung, senzaţiile amplificate şi finisarea întârziată. mă rog, părerile-s împărţite .. şi ca orice subiect relativ interesant, a fost deja abordat pe forumuri

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *